Zabavna kviz igrica za android.

UPUTSTVO

KviZZko je zabavna kviz igrica, prilika da na kul način kroz zabavu naučite nešto novo... Igra sadrži 512 pitanja različitog tipa, i ono što je najbolje od svega - za igranje igrice nije Vam neophodna internet konekcija (ali je poželjna). Dizajn je jednostavan i intuitivan. Da biste upisali ili obrisali slovo samo kliknite na njega. Da biste zumirali sliku (pitanje) - kliknite na nju. Takođe, jednim klikom možete isključiti zvuk ili šerovati zadatak kako biste iskoristili pomoć prijatelja :) Iako nije preporučljivo, iz igrice možete izaći ako 2x kliknete na BACK...

Tipovi pitanja:

Asocijacije

Rešenje je nešto što povezuje sva 4 ponuđena pojma.

Duga

Duga je zapravo veoma slična igri Skočko na TV Slagalici. Razlika je samo u tome što umesto kombinacije znakova treba naći kombinaciju boja. Boje su numerisane brojevima od 1 do 6. Sa leve strane su kombinacije boja a sa desne odgovor koliko boja je pogođeno. Crni krug predstavlja pogodak na pravom mestu, a beli - pogodak, ali van mesta. Na osnovu ponuđenih kombinacija / pogodaka treba pronaći tačnu kombinaciju.

Mozgalice, pitalice, zagonetke

Rešenje je odgovor na postavljeno pitanje...

Ličnosti

Rešenje je ime zagonetne ličnosti koja se krije iza zamućenog stakla.

Tipovi pomoći:

Preskoči pitanje

Ova pomoć košta 10 novčića (5 novčića za igru Duga). Na pitanja koja preskočite moći ćete ponovo da odgovarate na kraju.

Prikaži jedno slovo

Ova pomoć košta 10 novčića. Slučajnim izborom biće prikazano jedno slovo rešenja. *Napomena: Ako izađete iz igrice ili se vratite u glavni meni, pomoć će biti poništena.

Izbaci višak slova

Ova pomoć košta 10 novčića. Iz ponuđenih slova biće izbačena sva višak slova. *Napomena: Ako izađete iz igrice ili se vratite u glavni meni, pomoć će biti poništena.

Novčići

Novčići su virtualna valuta u igrici i služe za kupovinu pomoći.

Kako zaraditi novčiće:
Preuzmite KviZZko!

Besplatno na Play Store-u.

Download Imate pitanja?

Ovde nam možete poslati pitanja ili svoje predloge, komentare, kritike, pohvale...

Kontakt

Mudre izreke i misli

Razmišljanje je zanimljivije od znanja, ali je znanje zanimljivije od posmatranja.

Johann Wolfgang Goethe